Adrian Florin Chereji, fost primar al Bistriței și președinte al Asociației Bistrița Civică trece prin clipe grele după ce soția sa, Tatiana Chereji, a încetat din viață la vârsta de 67 de ani.

Tatiana Chereji a murit la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală necruțătoare, lăsându-i în urmă pe soțul său și pe cei doi fii. Anunțul trist a fost făcut astăzi de către Florin Chereji, pe pagina sa de facebook.

Tatiana Chereji, mamă și soție, s-a stins din viață în noaptea de 8/9 Octombrie, după o luptă scurtă, dar grea, cu o boală necruțătoare. Tatiana-Olguța s-a născut pe 12 August 1956 la Lechința, dar și-a petrecut viața la Bistrița, împreună cu familia.
Tatiana a absolvit cursurile de inginerie alimentară ale Universității Dunărea de Jos din Galați, și a lucrat în domeniul panificației până în 1994, la Întreprinderea de Morărit și Panificație Bistrița (MOPAN). De atunci s-a alăturat soțului Adrian Florin în afacerea familiei, pe care au dezvoltat-o împreună.
I-a lăsat în urmă pe soțul îndurerat și pe ce doi fii, pe care i-a susținut și încurajat să își urmeze visele.
Serviciile funerare vor avea loc miercuri 11 Octombrie, la ora 11:30 la Capela Mortuară a Municipiului Bistrița (Drumul Tărpiului, nr. 2). Priveghiul va avea loc în seara zilei de mâine, 10 Octombrie, la ora 19:00 în același loc“, a transmis el.

De asemenea, le-a transmis celor ce vor să participe la înmormântare ca în locul coroanelor să doneze banii unor ONG-uri.

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu Tatianei sunt rugați ca, în locul coroanelor, să facă o donație în numele ei unuia dintre următoarele ONG-uri
Dăruiește Viață – https://www.daruiesteviata.ro/investeste
Tășuleasa Social – https://www.tasuleasasocial.ro/doneaza/
Minte Forte – https://minteforte.ro/doneaza/
Fundația Estuar – https://www.estuar.org/donatii/“, a mai transmis Florin Chereji.

SPUNE-TI PAREREA