Pompierii militari de la Punctul de Lucru Lechinta și Detașamentul Bistrița au intervenit azi la un incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc de locuit din Lechința. Focul a cuprins o magazie în care era improvizată o afumătoare.

„Din fericire, incendiul a fost localizat în limitele găsite datorită intervenției prompte a pompierilor de la Punctul de Lucru Lechința, astfel acoperișul imobilului și apartamentele de la etajul II au fost salvate. De asemenea, mai multe persoane, civili, s-au mobilizat în primele momente și au sprijinit intervenția, ajutând la limitarea considerabila a pagubelor materiale.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la podul construit din lemn al imobilului regim de înălțime parter plus două etaje, cu destinația locuințe colective.
Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 20-30 mp constând într-o magazie în care era improvizata o afumătoare“, a transmis ISU BN.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane care să sufere intoxicații cu fum. Aproximativ 15 persoane au ieșit din locuințe pe cont propriu.

SPUNE-TI PAREREA