Un bărbat de 51 de ani din Livezile a fost ucis în această după amiază, se arată într-un comunicat de presă al poliției. Suspect de comiterea crimei este un bărbat de 37 de ani care ar fi concubinul fiicei celui ucis.
Deocamdată, poliția încă nu a dat detalii despre împrejurările în care a avut loc crima,precizând doar că victima a fost găsită fără viață într-un imobil din Livezile.

„În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Livezile, existând suspiciunea unui omor.

În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, aici fiind identificat cadavrul unui bărbat de 51 de ani.

Bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 37 de ani, concubinul fiicei persoanei decedate. Acesta se află în custodia polițiștilor.

În acest moment polițiștii fac demersuri pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud“, a transmis IPJ BN în această seară.

SPUNE-TI PAREREA