Doi ciobani din Bistrița-Năsăud s-au luat la bătaie la o stână după ce au consumat foarte mult alcool. Unul dintre ei a fost cules de pe un câmp, mai mult mort decât viu. Acesta a ajuns la spital, în timp ce tovarășul său de băutură este în arest. Fatele s-au petrecut în data de 29 mai, în cursul nopții.

Bărbatul care a încasat lovituri dure are 37 de ani și este din Matei. Acesta a fost găsit cu răni grave, dar și în stare avansată de ebrietate. Acum el este în stare gravă, internat la secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

Bărbatul de 37 de ani din localitatea Matei, victimă a unei heteroagresiuni petrecute în noaptea de 28 spre 29 mai, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița în stare gravă, cu traumatisme și fracturi la nivel cerebral, toracic și abdominal.
Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar acum este internat la Secția ATI, momentan fiind în stare gravă, dar stabilă, conștient, cooperant, sub tratament și supraveghere de specialitate“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA