Un protocol de colaborare a fost încheiat între Primăria Căianu Mic și Ocolul Silvic Beclean pentru amenajarea „Traseul Educativ Pădurea Valea Coldăului-Lacul Căianului”, având scop didactic și de prezentare a faunei și florei specifice zonei, pentru elevii și studenții care vor face practică în zonă. Drumul în lungime de peste 2 km, între localitatea Căianu Mare și Lacul Căianului va fi asfaltat.

„Punem în valoare «Lacul Căianului»! 
Așa cum am mai anunțat și cu alte ocazii, avem planuri mari legate de ,Lacul Căianului sau Tăul Cetățele, așa cum mai este recunoscut pe plan local!
În baza unui protocol de colaborare, încheiat între Primăria Căianu Mic și Ocolul Silvic Beclean, au început acțiunile de amenajare pentru «Traseul Educativ Pădurea Valea Coldăului-Lacul Căianului», având scop didactic și de prezentare a faunei și florei specifice zonei, pentru elevii și studenții care vor face practică în zona noastră!
Mulțumesc reprezentanților Ocolului Silvic Beclean pentru implicare, munca depusă și pentru faptul că au acceptat să sprijine inițiativa administrației locale de a pune în valoare acest obiectiv minunat!
Este doar un început!În viitorul apropiat ne propunem realizarea unui PARC DE AVENTURĂ care, cu siguranță, va atrage foarte mulți turiști!
De asemenea, mai vin cu o veste bună:
Anul acesta vor începe lucrările de asfaltare a drumului, în lungime de peste 2 km, din localitatea Căianu Mare până la Lacul Căianului!
Doamne ajută-ne!“, a transmis primarul Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA