Traficul este momentan blocat pe ambele sensuri în Podirei, pe Drumul Național 17, în urma producerii unui accident rutier, a aunțat poliția în urmp cu puțin timp.
Conform primelor informații trasmise de ISU BN, în accident este implicat un motociclist cae este inconștient. La fața locului a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

UPDATE: Conform ISU BN, Eechipajul de terapie intensivă mobilă a găsit la locul accidentului motociclistul în stop cardio-respirator. A fost început imediat protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 45 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului.

La UPU SMURD Bistrița a fost transportat, conștient, un bărbat în vârstă de 26 de ani, conducătorul auto al celuilalt autovehicul implicat în accidentul rutier. Victima prezenta un traumatism toraco – abdominal.

UPDATE IPJ BN: Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost dirijați prin S.N.U.A.U. 112 la un accident rutier produs pe Drumul Național 17, în Podirei.La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Șieu-Sfântu a intrat în coliziune cu un motociclu condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani din Beclean. În urma accidentului a rezultat din nefericire decesul motociclistului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultat fiind negativ. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru investigații medicale. Polițiștii rutieri continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier.

SPUNE-TI PAREREA