O echipă din România s-a alăturat anul acesta profesioniștilor care au realizat decorul floral la evenimentul The Grand Ball of Monte Carlo, unul dintre cele mai așteptate evenimente din Dubai. Acesta a avut loc în data de 8 Martie 2024 și este un eveniment de lux cu spectacole magnifice susținute de dansatori, artiști, cântăreți internaționali, vedete de balet și muzicieni este o oportunitate de a întâlni personal membrii familiilor regale, designeri celebri și vedete ale marelui ecran.

Din echipa de floriști a făcut parte și o bistrițeancă, Mihaela Mocanu, care a relatat câte ceva din experiența unică pe care a trăit-o în Dubai.

Povestea a început anul trecut, cam în această perioadă, când alături de un talentat grup de floriști români (din toată țara) și sub îndrumarea celei care a făcut posibilă acestă experiență, designerul floral Alina Neacsa, am format o echipă care avea să realizeze decorul floral pentru ”The Grand Ball of Monte Carlo”, eveniment gazdă, pentru prinții și șeicii din Dubai, invitați de elită ai balului.
Unde? În ballroom- ul vestitului Burj Al Arab ( la ultimul etaj al hotelului de 7☆).
Pentru un florist „de provincie” (cum mă simțeam eu atunci) desigur că urma să fie ceva din categoria „Once In A Lifetime”, ceea ce a și fost (doar că experiența florală, continuă).
Trăiri intense, încă de la debutul călătoriei, pentru mine fiind primul zbor cu avionul și întâmplarea a făcut să fie și fooooarte lung
Ajunsă pe tărâm arab, povestea florală a început să se împletească ușor, în acordurile muzicii orientale și într-un univers în care chemarea la rugăciune, răzbate văzduhul. Ușor, totul a început să semene cu una dintre istorisirile Seherezadei, cărora poate le-a lipsit parfumul zecilor de mii de flori naturale, selectate și transportate în Dubai, special pentru acest eveniment“, a relatat Mihaela Mocanu.

SPUNE-TI PAREREA