Un bărbat de 41 de ani a fost gasit mory aseară pe strada Albert Berger. La fața locului au intervenit polițiștii locali, solicitați prin apel la 112.

Bărbatul era cunoscut în zonă ca fiind consumator de băuturi alcoolice, acesta a fost sancționat de polițiștii locali de multiple ori în baza legii 61/1991 pentru consum de alcool pe domeniul public.

„La ora 20.20, a fost transferat prin dispeceratul poliției locale un apel 112 prin care am fost sesizați că un bărbat aflat în stare avansată de ebrietate este căzut pe trotuarul străzii Albert Berger.
Echipajul poliției locale ce deservește apelurile 112 pentru zona centrală a municipiului, s-a deplasat la locul reclamat, unde a identificat un bărbat de 41 de ani, aflat în stare de inconștiență datorată consumului excesiv de alcool.
Colegii noștri au asigurat perimetrul până la sosirea echipajului SAJ și au ajutat la identificarea victimei.
Bărbatului i s-au efectuat manevrele de resuscitare, ulterior acesta fiind transportat la UPU Bistrița. Întrucât barbatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare, a fost declarat decedat, diagnosticul fiind stop cardio-respirator.
Politia Locala a însoțit echipajul de medici la UPU Bistrita și ulterior declarării decesului a anunțat grupa operativă din cadrul instituției competente pentru preluarea cazului și continuarea cercetărilor“, a transmis Poliția Locală Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA