Un instructor auto și motociclist respectat din Beclean și-a pierdut viața miercuri, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Podirei, pe DN17. Acesta era cunoscut ca un om responsabil și priceput în meseria sa.

În accident a fost implicat un tânăr de 27 de ani care a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de bărbatul din Beclean. Motociclistul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi readus la viață.

Astăzi a plecat un om minunat…un instructor minunat și un prieten veșnic.Cu ajutorul și răbdarea lui am reușit să iau permisul din prima. A fost un exemplu pentru toți cei care am avut binecuvântare să-l cunoaștem. Un om care v-a rămâne mereu în inimile noastre.Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a transmis una dintre fostele sale eleve.

Ce veste grea! Trist și nedrept în același timp!
Greu pot să găsesc cuvintele potrivite despre trecerea la cele veșnice a lui Claudiu Man, cel care azi a suferit un tragic accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața! Nu pot crede nici acum.
Ce știu sigur este că a fost un om cu adevărat bun, cu un caracter de nota 10! Un om sufletist, săritor și mereu de ajutor, un instructor auto priceput și un conducător profesionist responsabil întotdeauna, în special când era cu motocicleta.
Era glumeț și avea mereu un sfat bun pentru ceilalți. Un prieten bun. Un om extraordinar!
Sincere condoleanțe familiei îndurerate.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Drum lin spre Ceruri, Manex!
Nu te vom uita niciodată!“, este mesajul transmis în grupul beclenarilor de către Mihaela Hiticaș, consilierul primarului Nicolae Moldovan.

Citește și:

DN17, blocat pe ambele sensuri din cauza unui accident rutier. Un motociclist a murit

SPUNE-TI PAREREA