Doi primari din Bistrița-Năsăud nu își fac nicio grijă la alagerile din 2024. Aceștia vor fi aleși cu 100% din voturi pentru că nu au niciun contracandidat. Este vorba de primarul Paul Știr din Căianu Mic și primarul comunei Zagra, Nicolae Bușcoi.

De altfel, Paul Știr, care ste primar de 12 an, nu își făcea nicio grijă nici dacă avea un contracandidat, el fiind ales cu peste 90% din voturi la fiecare rundă de alegeri.

În cele trei mandate de primar, a realizat foarte multe proiecte importante, de la infrastructură şi educaţie, până la sport, sănătate, cultură, din fonduri europene, guvernamentale și din bugetul local, iar comuna Căianu Mic devenind una dintre cele mai dezvoltate din județul Bistrița-Năsăud.

Paul Știr a câștigat, în 2020, alegerile, fiind votat de 95 la sută dintre cetățenii comunei.

În comuna Căianu Mic, PSD, PNL, AUR și Alianța Dreapta Unită au depus liste pentru Consiliul Local.

A doua comună în care primarul în funcție nu are contracandidat este Zagra, acolo unde Nicolae Bușcoi (PSD) candidează singur pentru al doilea mandat. Bușcoi a devenit primar în anul 2020, fiind votat de comunitate pentru a continua proiectele tatălui său, regretatul primar Dumitru Bușcoi.

La Zagra, PSD, PNL şi Alianţa Dreapta Unită au depus liste pentru Consiliul Local.

SPUNE-TI PAREREA