O tânără în vârsta de 22 de ani se alătura echipei de fotbal feminin CS Gloria Bistrița-Năsăud și va apăra poarta și culorile Gloriei 2018 odată cu reluarea campionatului Ligii a 2-a!
„Ea vine să adauge un plus de valoare lotului nostru și să contribuie la realizarea obiectivului nostru – promovarea în Liga 1“, au transmis reprezentanții clubului. Jucătoarea este Vanessa Boloș care s-a remarcat încă de la 13 ani ca portar.

Vanessa Boloș: „Sunt bucuroasă că voi evolua pentru CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud! Aici am găsit încrederea și susținerea că voi putea performa alături de colegele mele și acest lucru contează mult pentru mine. Îmi doresc să facem meciuri cât mai bune și să ne bucurăm la finalul sezonului de promovare. Abia aștept întâlnirea cu suporterii noștri, care îmi doresc să ne susțină în număr cât mai mare în drumul nostru spre Liga 1.”

Vanessa Boloș a început fotbalul la vârsta de 12 ani la ASC Fotbal Feminin Baia Mare. La doar un an de la debut a fost desemnată „Cel mai bun portar din România” la Turneul de junioare de la Fălticeni. La scurt timp au venit și primele confirmări importante – convocările la lotul național U15 și U17.
În 2015 a semnat cu ACS Venus Maramureș iar în anul 2021 a revenit la ACS Fotbal Feminin Baia Mare pentru a apăra poarta echipei în Liga 1.

În 2022 s-a transferat la ACS Olimpia Gherla, remarcându-se printre altele chiar în meciul disputat în acest tur de campionat împotriva echipei din Bistrița-Năsăud.
„Începe anul 2023 cu un contract important pentru cariera sa, care o aduce alături de noi la CS Gloria 2018 Bistrița-Nasaud!“, a precizat conducerea clubului CS Gloria Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA