Clubul Gloria, nou înființat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, are nevoie de un director. Postul va fi scos la concurs iar candidații trebuie să îndeplinească unele condiții, care nu par prea exigente. Noul președinte trebuie să fie absolvent de studii superioare și va ocupa postul pentru 3 ani. Candidații vor avea de parcurs o probă scrisă și un interviu.

Până la organizarea concursului, postul de director interimar al Gloriei 2018 va fi ocupat de Marius Pintea, care îl înlocuiește pe Radu Alexandru Moldovan, cel care a ocupat până acum această funcție.

Poate ocupa funcţia de director persoana care îndeplineşte următoarele criterii generale:

  1. a) are cetăţenia română, cetăţenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România;
  2. b) cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
  3. c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;
  4. d) are capacitate deplină de exerciţiu;
  5. e) are o stare de sănătate corespunzătoare funcţiei pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate;
  6. f) nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.

        Art.5 Criteriile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoana care participă la concursul pentru ocuparea funcţiei de director sunt următoarele:

  1. a) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  2. b) depunerea unui Proiect de management care să cuprindă: o proiecţie fundamentală a bugetului de venituri şi cheltuieli a Clubului Sportiv “GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud pentru perioada 2018-2021, strategii, obiective, proiecte, măsuri concrete, cuantificabile ce vor fi avute în vedere de către candidat, în perioada celor 3 ani.

 

   

SPUNE-TI PAREREA