Un caz tulburător a șocat comunitatea din comuna Telciu, Bistrița-Năsăud. O adolescentă de doar 15 ani a fost găsită moartă de către familie. Tragedia a avut loc aseară în zona Tranzbordare. Amalia Pop era elevă în clasa IX-a la Liceul Sanitar din Bistrița.

Povestea de pe lângă această tragedie spune că, adolescenta s-ar fi certat cu prietenul ei, ea fiind găsită fără suflare  de cei din casă după ce a intrat în duș. Există și varianta înghițirii unor medicamente, consecință a unei depresii, dar, sigur, faptele vor fi stabilite de anchetă.

ACTUALIZARE 17.03.2024. Cert este că după aceste zvonuri, familia fetei a dorit să clarifice lucrurile și a precizat că tânăra a suferit un infarct.

În memoria Amaliei! Pentru cine susține că s-a sinucis. Să știți că sunteți nedrepți față de ea! Ce s-a întâmplat de fapt a fost că ea a făcut stop cardiac. Și nu s-a sinucis din dragoste cum se spuen pe rețelele de socializare. Sper ca această postare să spele toată nedreptarea care i s-a făcut“, a transmis tatăl ei.

Tatăl feteie a mai spus că deține un certificat medico-legal și neagă zvonurile privind sinuciderea. De altfel, tânăra era cunoscută ca o fire veselă și sociabilă, fiind jucătoare în echipa de handbal.

Reamintim că poliția a  deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care minora a decedat.

„La data de 15 martie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră de 15 ani a fost găsită în stare de inconştienţă într-un imobil din Telciu. La faţa locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, minora a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

 

SPUNE-TI PAREREA