Doi bărbați, tată și fiu, au avut nevoie de intervenția pompierilor, după ce au rămas blocați într-o fântână.

„Două echipaje de pompieri cu accesorii specifice și două echipaje SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă au fost direcționate în urma cu puțin timp pe raza localității Pinticu Tecii, comuna Teaca unde doi bărbați, tata și fiu au întrat succesiv într-o fântână și nu mai răspund“, a transmis ISU BN.

Cele două persoane în vârstă de aproximativ 60 ani, respectiv 27 de ani au fost scoase din fântână de către aparținători.

Polițiștii au acordat primul ajutor victimelor 

La caz au intervenit polițiștii secției 1 Poliție Rurală Bistrița. Aceștia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Pinticu, unui bărbat de 58 de ani care curăța o fântână i s-a făcut rău, iar fiul său în vârstă de 29 de ani, în încercarea de a-l salva, a coborât, accidentându-se.

Ajunși la fața locului, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița împreună cu localnici i-au scos pe cei doi și au acordat sprijin la efectuarea manevrelor de resuscitare. Cei doi bărbați au fost preluați și transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă verificările în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Fântână are aproximativ 10 m. Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani este conștient, iar bărbatul în vârstă de 27 de ani este intubat, preluat de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD. ISU BN

SPUNE-TI PAREREA