Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, şi-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de primar din partea Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud.El a înregistrat dosarul de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripţie al municipiului Bistrița.

„Ce a fost greu a trecut“

Mulțumim lui Dumnezeu și mulțumim bistrițenilor pentru toate lucrurile bune pe care am avut ocazia să le facem în cei doi ani și jumătate de mandat. Mă refer la timpul real de muncă pentru că anul pandemic 2021 nu îl număr. Îi asigurăm pe toți oamenii care trăiesc în Bistrița că în perioada următoare urmează să implementăm proiecte care vor schimba fața orașului. Vom continua să schimbăm fața orașului prin proiecte care vor valida principiul Bistrița – acasă. Acest lucru înseamnă că vom avea pentru fiecare bistrițean confort, siguranță, prosperitate, lucruri foarte, foarte bune. Le mulțumesc tuturor colegilor mei cu care am realizat proiectele, celor cu care am implementat proiectele. Am implementat proiecte grele, complexe, care au presupus mult timp, mult efort, multă zbatere. În același timp, le mai spun celor care așteaptă un mesaj din partea mea faptul că ce a fost greu a trecut. Viitoarele proiecte pe care le vom pune în aplicare în oraș, în diferite locuri din Bistrița, sunt proiecte gândite de noi, de această echipă, elaborate de noi, de această echipă și sunt proiecte pe care, cu ajutorul bistrițenilor, le vom implementa noi”, a spus Ioan Turc.

Tot sâmbătă a fost depusă și lista PNL pentru Consiliul Local Bistrița.

Avem o listă de consilieri foarte bună, oameni vrednici, oameni care au făcut carieră, oameni care fiecare în parte ar fi putut să fie un bun candidat pentru Primăria municipiului Bistrița. Îmi doresc ca oamenii din Bistrița să înțeleagă că sistemul instituțional la nivel local funcționează într-un anume mod. Primarul are nevoie de majoritate în Consiliul Local pentru a își pune planul pentru oraș în aplicare. Nu putem fractura primarul sau instituția primarului de instituția Consiliului Local. De aceea îmi exprim nădejdea că, pe data de 9 iunie, bistrițenii ne vor vota“, a adăugat Ioan Turc.

Iată cine se află, pe primele locuri, pe lista de consilieri a PNL:

Hangan Sorin
Brici Tiberiu-Daniel
Urîte Florin-Radu
Filip Alexandru-Tudor
Cicioc Ștefan
Macarie Doina
Rușri Ionel
Gaga-Seica Mărioara
Vitușinchi Ancuța
Munthiu Cristian

SPUNE-TI PAREREA