Un accident rutier s-a petercut în această dimineață pe Dealul Târgului, la intrarea în Dumitra. Un echipaj de descarcerare a fost solicitat la lcoul intervenției după ce o tânără șoferiță a rămas blocată în mașina care s-a răsturnat. Din fericire, exact în momentul accidentului un pompier se îndrepta spre unitate și a reușit să o scoată din mașină. Tânăra a scăpat nevătămată în urma accidentului.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat conducătorul auto, de sex feminin, extras din autoturismul răsturnat pe plafon de către un pompier militar care se îndrepta spre unitate (urma sa intre în tura de serviciu de astăzi).

Ținând cont de faptul ca în urma accidentului au rezultat scurgeri de combustibil, după o evaluare preliminară a conducătorului auto, subofițerul ISU BN a procedat la extragerea de urgență a victimei, prin portbagajul autovehiculului, în condiții de siguranță.

Din fericire, femeia nu prezenta mărci traumatice vizibile, a fost evaluata de echipajul de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD și, din fericire, nu s-a impus transportul acesteia la spital“, a transmis ISU BN.

La locul accidentului a intervenit și poliția.

„Din primele date, un autoturism condus de o tânără de 19 ani din Dumitra în timp ce se deplasa pe direcția Bistrița către Dumitra, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț. În urma accidentului a rezultat rănirea șoferiței. Aceasta fiind testată cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal urmând să se stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier“, se arată într-o infromare a IPJ BN.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Ionut, felicitarile noastre. Munca de echipa foarte eficienta. Omul potrivit la locul potrivit, in fiecare an esti eroul nostru, chiar si in concediu.

SPUNE-TI PAREREA