Prima zi de Street Food SPOTival i-a scos pe bistriţeni din casă. Evenimentul a stârnit interesul unui număr mare de persoane, care au gustat din preparatele de la rulotele culinare amplasate pe pietonal.

Cu o audienţă mai timidă la primele ore, din cauza căldurii de peste zi, evenimentul a avut parte de public numeros seara, când sute de oameni au venit la eveniment. Atmosfera a fost una de relaxare şi de bună dispoziţie, întreţinută DJ-ii invitaţi de organizatori pe scena mare din centrul oraşului.

În ceea ce priveşte meniul, acesta a fost destul de variat, ţinând cont că este şi prima ediţie a festivalului de street-food. Preparate spaniole, italiene, frigărui de berbecuţi, dar şi langos, clătite sau diferite sortimente de gogoşi au răsfăţat papilele gustative ale bistriţenilor, la preţuri rezonabile. Nu au lipsit băuturile rafinate, servite la barul de cocktail.

Cererea a fost atât de mare încât, până la ora 22.00, trei dintre rulote au epuizat tot stocul de mâncare pentru prima zi. Cei care nu aţi reuşit să ajungeţi ieri la la eveniment, o puteţi face astăzi sau în următoarele zile.

Şi dacă nu v-aţi decis ce să încercaţi, vă oferim câteva exemple de preparate pe care le puteţi găsi la Street Food SPOTival: arrosticini (25 de lei porţia), hamburgeri speciali de la Machete – (25 – 30 de lei), angus pastrami (30 de lei porţia), quessadilla de pui (15 lei porţia), langos, gogoşi turceşti.

 

 

SPUNE-TI PAREREA