Senatul a respins marți cererea de reexaminare înaintată de președintele Klaus Iohannis Parlamentului cu privire la propunerea de lege prin care sunt eliminate 102 taxe, adoptând inițiativa în forma transmisă spre promulgare.
S-au înregistrat 82 de voturi pentru admiterea raportului Comisiei pentru buget, care propunerea admiterea legii în forma transmisă la promulgare și respingerea cererii de reexaminare, 32 de voturi împotrivă și nicio abținere.

Comisia de buget a Camerei Deputaților a adoptat, azi, raportul de respingere în cazul reexaminării solicitate de președintele Klaus Iohannis la legea privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale. Decizia a fost luată cu 13 voturi în favoarea respingerii cererii de reexaminare, nouă împotrivă și o abținere.

Comisia a adoptat raportul de respingere a cererii de reexaminare cu amendamentul intrării în vigoare a legii la data de 1 a primei luni de la publicarea în Monitorul Oficial. Acest amendament a fost formulat de președintele Comisiei, social-democratul Viorel Ștefan.

SPUNE-TI PAREREA