Momente unice în comunitatea din Căianu Mic la concertul de „Pași spre Înviere“ care a avut-o ca invitat special pe artista Paula Seling. „A fost cu adevărat un eveniment înălțător și binecuvântat de Dumnezeu!“, a spus primarul Paul Știr. Nici Paula Seling nu va uita prea curând meomentele de la Căianu Mic, unde a fost primită cu multă căldură și a primit o plăcuță în semn de mulțumire și apreciere dn partea primarului, în numele întregi comunități.

„Vreau să aduc felicitări invitaților noștri pentru prestațiile de excepție!
În cadrul programului au concertat: PAULA SELING ca invitat special, cursante ale Școlii de Arte Bistrița, Isabela Retegan, Giulia Vidican, Cristina Țărmure, Roxana Pop și Grupul vocal Miorița Căianu Mic, coordonat de Pr. Paroh Alexandru Gherghel si dna Mihaela Retegan!
Alături de comunitatea noastră au fost prezenți prietenii noștri, domnii Bogdan Ivan, Ministrul Digitalizarii, Ioan Denes, Senator și Florin Moldovan, Administratorul Public al județului nostru!
Mulțumesc publicului minunat pentru prezență, colegilor mei pentru implicarea în organizarea acestui eveniment, precum și tuturor factorilor care și-au adus aportul într-un fel sau altul!
De asemenea, țin să precizez că acest concert nu putea fi organizat fără sprijinul domnului Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, căruia vreau să-i mulțumesc că a fost întotdeauna alături de comunitatea noastră!
Oameni buni, vă doresc Sărbători Binecuvântate tuturor, cu pace, sănătate și bucurii alături de cei dragi!“, a transmis primarul Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA