O tânără din Bistrița-Năsăud, absolventă a a Liceului de Muzică „Tudor Jarda“ din Bistrița a primit o grea lovitură de la viață cu câteva luni înainte de bac. Andrea Ursachi este din Sângeorz-Băi și nu a mai apucat să își dea examenul maturității după ce a aflat că suferă de o formă rară de cancer. Tânăra a suferit o grea intervenție chirurgicală, dar are, în continuare, nevoie de terapie. Familia sa are nevoie de ajutor financiar pentru a continua tratamentul Andreei în străinătate.
Iată apelul făcut de unul dintre cunoscuții tinerei, pe facebook:
Ea este Andrea Ursachi, o domnișoară de  aproape 19 ani din Sângeorz-Băi, proaspătă absolventă a Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița. Majoritatea o cunoașteți datorită prestației sale muzicale.
       Viața Andreei era perfectă, visa să-și ia examenul maturității, să se înscrie la facultate și să continue pe drumul muzicii, devenind o artistă tot mai renumită, însă viața ei a luat o altă întorsătură în această primăvară, când a aflat că suferă de o formă rară de cancer, SARCOM EWING EXTRASCHELETAL PELVIN, stadiul IIIB. După o grea intervenție chirurgicală și o mulțime de investigații, din 15.05.2023 a început CHIMIOTERAPIA, conform protocolului IE/VDC + Goserelin la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.
        Până în momentul de față, familia s-a descurcat din punct de vedere financiar, însă zilele acestea au aflat că, pe lângă CHIMIOTERAPIE, în viitorul apropiat, Andrea va trebui să facă și RADIOTERAPIE CU PROTONI, tratament care nu se realizează în România și vor fi nevoiți să meargă în străinătate la o clinică privată, iar costurile vor fi uriașe (între 45000-60000 euro).
Andrea este o fată curajoasă și puternică, însă are nevoie de sprijinul nostru financiar pentru a putea continua să lupte împotriva acestei boli necruțătoare, dar și de multă rugăciune… Haideți să ne rugăm la bunul Dumnezeu să se îndure și să lucreze spre vindecarea ei, să-i întărească părinții și bunicii și să le dea putere să poată trece peste toate, împreună!🙏🥺❤️🙏
      Să-i arătăm dragostea și susținerea noastră acestui suflet nevinovat, donând fiecare după posibilități… Și să nu uităm : „CINE DĂ, LUI ÎȘI DĂ… CINE FACE, LUI ÎȘI FACE!” Doamne ajută tuturor! 🙏🙏
❣️Pentru donații :
Titular: URSACHI CRISTINA VIOLETA
1️⃣Cont RON: RO65WBAN000696064018RO01
2️⃣Cont EURO: RO22WBAN000696064018EU01

SPUNE-TI PAREREA