Postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița-Năsăud va rămâne vacant după ce Gabriel Lzany își va prelua, în septembrie, mandatul de primar. Acesta a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, cine va fi propunerea pentru postul de manager. Este vorba de Mirela Pop, în prezent director financiar contabil în cadrul spitalului.

Am ajuns în fața momentului de a înainta o propunere domnului președinte Emil Radu Moldovan, o propunere de preluare a managementului interimar al Spitalului Clinic Județean, în persoana doamnei Mirela Pop. De ce Mirela Pop și nu altă persoană? De-a lungul timpului, am lucrat și am colaborat în mod direct, cu foarte, foarte multe persoane. Am evaluat așa, din umbră, absolut toate persoanele din jurul meu și care am crezut că pot fi potențiali manageri ai SCJU Bistrița. Am luat în considerare toți factorii de influență atât interni, cât și externi, care pot să acționeze asupra spitalului în perioada imediat următoare.

Are capacitatea de a discuta și a păstra armonie în cadrul spitalului în ceea ce privește relațiile cu personalul medical. Are capacitatea și cunoștințele necesare pentru negocierile contractuale care vor urma cu Casa de Asigurări. Și, nu în ultimul rând, voi fi alături de ea într-o viitoare majorare a tarifului pe caz ponderat, care o consider absolut necesară pentru activitatea viitoare a spitalului„, a declarat Gabriel Lazany.

SPUNE-TI PAREREA