Doi tineri s-au ales sâmbătă cu un dosar penal după ce au făcut o întrecere ilegală de mașini pe o uliță din localitatea Petriș. Evient, cei doi șoferi care au făcut „liniuțe“ au rămas și fără permis.

La data de 23 iunie a.c., politistii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.
Astfel, polițiștii au stabilit faptul că 2 autovehicule ar fi efectuat o întrecere neautorizată pe o stradă din Petriș. Au fost identificați cei 2 conducători auto, 2 tineri, de 27 de ani, respectiv 25 de ani, din localitate.
În baza administrării probatoriului a fost intocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.
Totodată, conducătorilor auto le-au fost reținute permisele de conducere și le-au fost eliberate dovezi înlocuitoare fără drept de circulație.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița în documentarii faptei“, se arată într-o informare a poliției din Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA