Un copil de 9 ani nu se va putea bucura de vacanța de vară după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, chiar în prima zi după ce a luat vacanța.

Echipaje SMURD (inclusiv terapia intensivă mobilă) și un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud au fost direcționate ier de urgență pe raza localității Săsarm, unde minorul a fost lovit de o mașină.

Copilul (9 ani) a fost găsit in stare de inconștiență, cu respirație. A fost stabilizat – intubat și preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD care a început deplasarea spre o clinica de specialitate din municipiul Cluj-Napoca.

„În această seară, polițiștii Compartimentul Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au fost direcționați la un accident de circulație produs pe Drumul Județean 17D, în Săsarm.

La locul evenimentului, din primele date, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie de 46 de ani din Năsăud, în timp ce se deplasa pe direcția Năsăud către Beclean, pe raza localității Săsarm a accidentat un minor în vârstă de 9 ani care ar fi pătruns pe partea carosabilă.

În urma accidentului minorul a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital.

Șoferița a fost testată cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier“, a informat poliția din Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA