Descoperire macabră, la Bistrița, în această dimineață. Trupul unei femei despre care se crede că ar avea în jur de 35 de ani a fost găsit în lacul MHC din Bistrița. Echipele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să declare decesul.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a intervenit la fața locului, însă personalul de pe ambulanță nu a mai avut ce să facă.
„Persoana de sex feminin a fost scoasă din apa, are în jur de 35 ani. Din păcate a fost declarată decedată la locul solicitării. Nu s-a impus începerea manevrelor de resuscitare”, informează SAJ.

Din primele informații, reiese că femeia nu avea urme de violență pe corp care să indice o posibilă crimă, principala suspiciune fiind sinuciderea.

UPDATE : Conform IPJ BN, este vorba de o femeie de 29 de ani.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență în zona unui lac din Bistrița.

În urma intervenției echipelor de salvare, polițiștii au identificat persoana ca fiind o femeie de 29 de ani, din municipiu, fiind totodată constatat decesul acesteia.

În acest caz a fost dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.“, a informat IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA