Accident cu nouă victime în Năsăud. Patru mașini au fost avariate și mai multe persoane au ajuns la spital

Un accident rutier cu mai multe victime și mașini implicate a avut loc în această după-amiază în Năsăud, pe strada Bistriței.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării 9 persoane implicate în accidentul rutier.

Unul din autoturismele implicate era răsturnat pe plafon, iar pompierii militari nasaudeni care încadrează echipajul de descarcerare a extras cu accesoriile din dotare conducătorul auto care era blocat. Nu a fost necesara îndepărtarea elementelor de caroserie.

Bărbatul a fost predat echipajului de prim ajutor SMURD. Un alt bărbat din același autoturism a fost preluat de un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud. Ambii erau conștienți și cooperanți, acuzau dureri lombare.

Doi copii (cod verde) împreună cu mama lor (apartinator) au fost preluați de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

După stabilizare, cele trei ambulante au început deplasarea spre UPU SMURD Bistrița, respectiv UPU SMURD Pediatrie.

Restul persoanelor implicate în accidentul rutier au refuzat transportul la spital“, a transmis ISU BN.

Conform unei informări a poliției, un autoturism condus de un bărbat de 76 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Rebrisoara, acesta din urmă fiind ulterior proiectat într-un autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani din Bistrița și un autovehicul parcat.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 76 și 51 de ani și a 3 pasageri. Aceștia au fost ulterior transportați la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferilor implicați în accident a indicat rezultate negative.

Polițiștii Compartimentul Rutier Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă“, a informat poliția.

SPUNE-TI PAREREA