Foto: Marco Geréd Zsolt

Vremea rămâne caldă, cu temperaturi estivale, dar după-amiază, sunt posibile, din nou, fenomene de instabilitate atmosferică.

Vremea va fi caldă dar va rămâne în continuare, instabilă. În orele după-amiezei vor fi, din nou, intervale de timp în care vor cădea averse de ploaie insotite de fenomene electrice si vânt cu aspect de vijelie. Izolat va cadea grindină, posibil de medii dimensiuni iar cantitațile de apă vor fi insemnate intr-un timp scurt.

Maximele vor atinge, în aceste condiții, valori în general intre 24°C in zonele submontane si 27°C, la podiş iar minimele de mâine dimineață vor scădea până la valori cuprinse între 12°C in depresiuni şi 16°C in zonele de deal din sudul județului.
La Bistrița, cerul va fi variabil, dimineată, cu înnorări temporare iar maxima termică va atinge 25°C. Vom avea şi aici manifestări de instabilitate, în a doua parte a zilei, va ploua in aversă şi se vor semnala descărcări electrice. Sunt posibile cāderi de grindină iar cantitățile acumulate vor fi însemnate“, a infomat ONG Meteo.BN.

SPUNE-TI PAREREA