Ionuț Simionca, candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a transmis un mesaj plin de optimism la finalul acestei campanii electorale.

Dragii mei bistriţeni,
Ne aflăm la sfârşitul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie.
A fost o perioadă foarte frumoasă, în care am întâlnit oameni buni, frumoşi, cu dragoste pentru aproapele lor şi cu multe idei bune despre cum ar trebui să arate Bistriţa – Năsăud.
Am străbătut județul în lung și lat pentru a vedea problemele oamenilor şi pentru a vorbi despre soluţii. M-am convins încă o dată că avem cel mai frumos județ din ţară. La fel cum mi-am dat seama încă o dată că sunt atât de multe lucruri de făcut pentru a oferi condiţii de trai civilizate tuturor bistriţenilor şi pentru a crea oportunităţile dorite de tineri.
Sunt optimist că mesajul meu pozitiv a avut ecoul dorit în minţile şi inimile voastre. Mai ales că a venit din suflet.
După 34 de ani în care PSD şi PNL ne-au păcălit, ne-au ţinut în izolare şi sărăcie, avem astăzi şansa unui Nou Început pentru Bistriţa – Năsăud.
Mizez pe voi, oameni buni. Mergeţi duminică la biserică, aşa cum îi stă bine oricărui creştin, uitaţi-vă în propriile inimi şiminţi. Apoi, mergeţi şi la urne, în număr cât mai mare, pentru a schimba în bine soarta judeţului nostru şi a comunităţilor în care trăiți.
Eu vă mulţumesc pentru încredere, pentru deschidere şi prietenie. Vă asigur că voi rămâne mereu în slujba Bistriţei – Năsăud şi a dumneavoastră.
Aşa cum casa părintească nu se vinde, nici eu nu voi fi vreodată altceva decât un bistriţean mândru de locurile mele natale şi de oamenii mei.
Vă prețuiesc şi vă respect. Vă aştept la vot. Facem bine pentru Bistriţa – Năsăud.
Doamne, ajută!

Material electoral comandat de PMP, filiala Bistrița-Năsăud – parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei Publicat/executat de IKON AGENCY SRL CMF 21240022

SPUNE-TI PAREREA