Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj de pompieri cu senilata, alături de un echipaj de la Serviciul Județean Salvamont Bistrița-Năsăud, auintervebit azi în zona de pădure a comunei Dumitrița, zonă greu accesibila, pentru evacuarea unui bărbat înțepat de albine / viespi.
Dispeceratul integrat ISU SAJ Bistrița – Năsăud a pus la dispoziție coordonatele GPS ale unei locații din apropierea locului solicitării pentru aterizarea unui elicopter SMURD.

Bărbatul fost stabilizat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, este evacuat din zona greu accesibila, urmează sa fie transportat la UPU SMURD Bistrița pe cale terestra, a transmis ISU BN.

Bărbatul a ajuns la spital în șoc anafilactic. Din fericire, a fost stabilizat.

La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astăzi un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Dumitrița, prezentând șoc anafilactic în urma unor înțepături de insecte. Pacientul este stabil hemodinamic și respirator, conștient, cooperant, fiind în curs de investigații“, a informat Camelia Strungari, purtător de cuvânt SCJU Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA