Gabriel Lazany, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Bistrița, are o serie de măsuri menite să îmbunătățească în continuare sistemul de sănătate publică din oraș. Într-un context în care sănătatea comunității devine o prioritate tot mai stringentă, Lazany vine cu soluții concrete și viabile.

Printre propunerile sale se numără:

1. Centre de Recuperare Post-Traumă: Acestea vor oferi servicii de terapie fizică și psihologică, esențiale pentru reintegrarea rapidă a pacienților în societate.

2. Parcare Supraterană la Spital: Pentru a rezolva problema locurilor de parcare insuficiente în zona spitalului, se va construi o parcare supraterană. Aceasta va facilita accesul pacienților și al personalului medical, reducând astfel stresul legat de găsirea unui loc de parcare.

3. Servicii Stomatologice pentru Copiii cu Dizabilități: În colaborare cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, Lazany propune deschiderea unor cabinete stomatologice specializate pentru copiii cu dizabilități, asigurând astfel accesul la îngrijire dentară de calitate.

4. Centre de Tip Respiro: Aceste centre vor oferi servicii temporare de îngrijire pentru persoanele cu dizabilități, oferindu-le familiilor și îngrijitorilor lor o pauză necesară și bine-meritată.

5. Beneficii Sociale și Sprijin pentru Persoanele cu Dizabilități: Lazany propune un pachet de beneficii sociale și sprijin suplimentar pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități în comunitatea bistrițeană.

6. Îmbunătățirea Accesului pentru Persoanele cu Dizabilități: Proiectele vizează adaptarea întregului spațiu public – de la instituții și mijloace de transport în comun, până la trotuare – pentru a deveni accesibil persoanelor cu dizabilități.

7. Centrul pentru Tratarea Tinerilor Dependenți de Droguri: Într-o inițiativă menită să combată dependența de droguri în rândul tinerilor, se va înființa un centru specializat care va oferi tratament și suport pentru reintegrarea în societate.

„Aceste măsuri sunt menite să transforme Bistrița într-un oraș unde sănătatea publică este pe mâini bune,” a declarat Gabriel Lazany. „Viziunea mea este de a crea un mediu sănătos și incluziv pentru toți locuitorii orașului.”

Comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Publicat de IKON AGENCY SRL/ Codul de identificare al Mandatarului Financiar 2124000

SPUNE-TI PAREREA