Candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Nimigea a surprins electoratul cu un material video inedit, pe ultima sută de metri a campaniei electorale. În timp ce alți candidați și-au prezentat ultimele mesaje ale acestei campanii îmbrăcați la costum, Todor Ceuca s-a filmat alături de… o turmă de oi. Acesta a relalat celor care i-au privit activitatea că turma de oi este etapa de la care a pornit în viață. „Oile astea ne-au ținut în școli și ne-au făcut și oameni“, a spus el.

Todor Ceuca este unul dintre candidații care stau cel mai bine în preferințele votanților din Nimigea, conform celor mai recente sondaje. Acesta și-a făcut o campanie electorală bună, fiind un candidat foarte activ în social media, in presă, dar și în comunitate.

Ulterior, el și-a prezentat studiile și profesia care îl recomandă pentru funcția de primar.

Și în materiaul său video de prezentare, Todor Ceuca se prezintă ca un candidat atașat de valorile naționale și de locurile de baștină, dar, în același timp, pregătit profesional pentru a conduce o comunitate.

VEZI VIDEO AICI! 

Material electoral comandat de USR, filiala Bistrița-Năsăud – parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei Publicat/executat de IKON AGENCY SRL CMF 212400

 

 

SPUNE-TI PAREREA