Călin Nășcan, consiler local PMP în Consiliul Local Rodna, este implicat într-un incident regretabil, în care se vede cum bruschează o fetiță, pe stradă. Mama ei nu a dorit să depună plângere, fiind oricum într-o situație delicată din cauza unor probleme grave de sănătate ale fetiței, dar a fost extrem de afectată de incident. Într-o filmare suprinsă de o cameră de supraveghere se vede cum bicicleta se apropie de fetița aflată, pe stradă, alături de alte două persoane. Bărbatul de pe bicicletă trece pe lângă ea, apoi se întoarce, o apucă de gât și o smucește, deranjat de faptul că ea se afla pe carosabil.

Contactat telefonic, Călin Nășcan a confirmat că el se află în imaginile suprinse de camera de supraveghere, dar spune că nu a avut nicio intenție de a agresa fetița, ci doar a dat-o la o parte. Imaginile vorbsc, însă, de la sine…

Am mers pe bicicletă și am ferit-o. Nu i-am zis absolut nimic. Doamna așa face, probabil ar fi vrut ceva bani de pe mine. Se vede clar. Cum să o agresez? Am dat-o la o parte cu mâna“, a spus Călin Nășcan. Întrebat dacă mama fetei i-a solicitat ceva în urma acestui incident, bani sau alte despăgubiri morale, Călin Nășcan a spus că nu. Acesta a mai precizat că în timpul incidentului fetița și-a rupt lanțul de la gât pe care l-a găsit, mai târziu, agățat de bicicleta sa.

Mama fetiței a trimis mai multe mesaje unei cunoștințe în care a relatat ce s-a întâmplat și a trimis inclusiv o fotogafie în care se vede că fetița are gâtul învinețit.

Citește și:

Gașca de consilieri din Rodna care se bate pentru un nou mandat: interese personale și reputații „pătate“. Un consilier bruschează o fetiță pe stradă (VIDEO)

SPUNE-TI PAREREA