Dobra Daniel Bogdan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al comunei Livezile.

Îl susțin din tot sufletul pe Dobra Daniel Bogdan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al comunei Livezile. Acesta este un tânăr antreprenor, harnic, de cuvânt și ospitalier, bine cunoscut în comunitatea noastră.
Am avut privilegiul de a copilări în Livezile, iar această comună ocupă un loc special în inima mea. De aceea, îmi doresc să văd că Livezile continuă să se dezvolte și să prospere sub conducerea unui lider dedicat și capabil. Dobra Daniel Bogdan este exact omul de care comuna noastră are nevoie pentru a merge înainte. Sunt convins că, sub conducerea sa, Livezile va avea parte de o administrație transparentă, eficientă și orientată către viitor.
Pe 9 iunie, vă îndemn să votați Dobra Daniel Bogdan pentru funcția de primar al comunei Livezile și Ionuț Simionca la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
Votați cu încredere candidații Alianței Dreapta Unită pentru Un Nou Început în Livezile și Bistrița-Năsăud“, a transmis Ionuț Simionca.

Material electoral comandat de PMP, filiala Bistrița-Năsăud – parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei Publicat/executat de IKON AGENCY SRL CMF 21240022

SPUNE-TI PAREREA