Candidatul la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany, își propune să transforme orașul într-un centru modern pentru sport și recreere, sub sloganul „Sportul și timpul liber pe mâini bune”. Planurile sale includ:

1. Construirea unui stadion nou în Unirea: În parteneriat cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, un stadion modern va găzdui evenimente sportive și va servi drept punct de referință pentru iubitorii de sport.
2. Niciun cartier fără spațiu verde și locuri de joacă moderne: Fiecare cartier din Bistrița va beneficia de spații verzi și locuri de joacă dotate cu echipamente moderne, creând astfel o atmosferă prietenoasă și sănătoasă pentru toate vârstele.
3. Traseu cicloturistic: Realizarea unui traseu cicloturistic va încuraja locuitorii și turiștii să exploreze orașul pe bicicletă, promovând un stil de viață activ și sustenabil.
4. Scenă pentru concerte în aer liber în cadrul stadionului municipal: În cadrul stadionului municipal, se va amenaja o scenă dedicată concertelor și evenimentelor culturale în aer liber, oferind o platformă pentru spectacole și întâlniri comunitare.
5. Transformarea Sălii Polivalente vechi într-un spațiu multifuncțional: Sala Polivalentă veche va fi reconfigurată pentru a deveni un spațiu multifuncțional destinat activităților sportive diverse, adaptabil pentru diferite tipuri de evenimente și competiții.
Gabriel Lazany își dorește să facă din Bistrița un oraș mai atractiv și mai bine echipat pentru activități sportive și de recreere, punând accent pe calitatea vieții și pe dezvoltarea infrastructurii. Angajamentul său de a pune sportul și timpul liber pe mâini bune reflectă viziunea sa pentru un oraș vibrant și dinamic.

Comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Publicat de IKON AGENCY SRL/ Codul de identificare al Mandatarului Financiar 2124000

SPUNE-TI PAREREA