Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a primit azi vizita președintelui senatului, Nicolae Ciucă. Cei doi au avut întâlniri cu bistrițenii și au fost a două mari societăți din Bistrița-Năsăud, Rombat și RAAl.

Împreună cu președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, am avut întâlniri cu bistrițenii, vizitând și două mari societăți comerciale din zona industrialå: Rombat și RAAL.
Felicitări conducerii, personalului TESA și muncitorilor din cele două firme reper pentru economia locală și națională!“, a transmis Ioan Turc.

„Cine crede cumva că jocurile sunt făcute se înșeală și va avea o surpriză în seara sau în noaptea dintre 9 și 10 iunie“

În prezența lui Nicolae Ciucă, liderul liberal bistrițean Ioan Turc a făcut cunoscute obiectivele PNL BN pentru seara de 9 iunie:

 

„Obiectivul nostru este unul cât se poate de limpede: păstrăm municipiul Bistrița în portofoliul Partidului Național Liberal, păstrăm Năsăudul, păstrăm orașul Sângeorz-Băi, ne batem să câștigăm orașul Beclean, ne păstrăm primăriile pe care le avem în momentul de față, sub guvernare locală și ne propunem să câștigăm un număr mare de primării. Făcând toate aceste lucruri, câștigarea președinției Consiliului Județean este categoric un obiectiv posibil. Cine crede cumva că jocurile sunt făcute se înșeală și va avea o surpriză în seara sau în noaptea dintre 9 și 10 iunie. Am mare. mare încredere în colegii mei, am mare încredere în modul în care ne mobilizăm pe această ultimă sută de metri”, a declarat Ioan Turc.

Potrivit lui Turc, oamenii au încredere în primar și așteaptă de la primar un comportament civilizat, un comportament care cu adevărat să îi reprezinte, astfel că nu a dat curs „manipulărilor” și altor declarații.

Suntem mobilizați, ne-am făcut treaba, am transmis mesajele corecte către oameni. Faptele noastre ne reprezintă. Eu cred că ceea ce s-a întâmplat în municipiul Bistrița este absolut edificator. Portofoliul de proiecte pe care îl avem este absolut convingător și sunt convins, de asemenea, că și Robert Sighiartău a făcut tot ce a ținut de el în așa fel încât oamenii să simtă cu adevărat că este cu adevărat timpul unei schimbări în județul Bistrița-Năsăud”, a precizat Ioan Turc.

Material electoral comandat de Partidul Național Liberal – PNL Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Publicat de IKON AGENCY SRL – www.observatorbn.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240015

SPUNE-TI PAREREA