Candidatul la Primăria Bistrița, Gabriel Lazany, vine cu un plan cuprinzător pentru modernizarea infrastructurii orașului:
1. Asfaltarea tuturor străzilor din Bistrița: toate străzile orașului vor fi aduse la standarde moderne, eliminând gropile și îmbunătățind condițiile de trafic.
2. Amenajarea Râului Bistrița: Proiectul include transformarea malurilor râului Bistrița într-un spațiu verde, prietenos pentru locuitori, ideal pentru promenadă și activități recreative.
3. Înlocuirea punții mișcătoare dintre Falezei și Petru Maior: Pentru a asigura siguranța și accesibilitatea, puntea mișcătoare existentă va fi înlocuită cu una nouă și modernă.
4. Parcări pentru motocicliști și poligon pentru școlile de șoferi: Construirea de parcări dedicate motocicliștilor și a unui poligon modern pentru școlile de șoferi va îmbunătăți siguranța și va facilita procesul de învățare pentru viitorii șoferi.
5. Construirea de capele în Sigmir și Slătinița: propunerea răspunde nevoilor comunității și va oferi locuitorilor un spațiu adecvat pentru ceremonii religioase.
Aceste inițiative sunt parte integrantă a viziunii lui Gabriel Lazany de a transforma Bistrița într-un oraș modern și prietenos, îmbunătățind infrastructura și calitatea vieții pentru toți locuitorii. Sloganul său, „Infrastructura pe mâini bune”, reflectă angajamentul său de a asigura o gestionare eficientă și responsabilă a proiectelor de dezvoltare urbană.

Comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Publicat de IKON AGENCY SRL/ Codul de identificare al Mandatarului Financiar 2124000

SPUNE-TI PAREREA