Ediția a 5-a a însemnat o cantitate totală de 46,4 tone de deșeuri reciclabile colectate selectiv de cei mai harnici copii din județul nostru, 10 biciclete, 100 de boxe portabile și 100 de câști audio – premii oferite de Supercom și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud!

-La Scoala Gimnaziala Șieuț s-au adunat 15 tone de deșeuri reciclabile, iar campionii colectării selective a deșeurilor au fost Tudor Dumbrăvan cu 6,7 tone și Darian Drăguș cu 6,2 tone. Ambii au câștigat biciclete, premiile fiind suplimentate prin implicarea companiei locale Vanirotrans SRL.
– La Școala Gimnazială “Paul Tanco” Monor s-au colectat 1,9 tone de deșeuri reciclabile, iar marele premiu a fost câștigat de Ilinca Moldovan cu 400 kg.
– La Școala Gimnazială Sânmihaiu de Cîmpie s-au colectat 4,1 tone de deșeuri reciclabile, iar bicicleta a fost castigate de Darius Negrea cu 1,13 tone. Și în această comunitate minunată premiile au fost suplimentate prin implicarea exemplară a profesorilor de la școală – s-au acordat în plus încă 3 biciclete și 3 seturi de căști audio!
– La Scoala Gimnaziala Milas s-au adunat 3,5 tone de deșeuri reciclabile, iar premiul cel mare a fost câștigat de Gabriel Chiș cu 981 kg de deșeuri reciclabile aduse la școală.
– La Școala Gimnazială LUNCA ILVEI s-au adunat 7,2 tone de deșeuri reciclabile iar bicicleta a fost câștigată de Alexandru Bălan cu o cantitate de 1,55 tone de deșeuri reciclabile.
– La Scoala Gimnaziala Sever Pop Poiana Ilvei s-au adunat 3 tone de deșeuri reciclabile, iar Darius Titieni a plecat acasă cu bicicleta datorită celor 766 de kg de deșeuri reciclabile aduse la școală.
– La Școala Gimnazială Nr. 1 Leșu s-au colectat 5 tone de deșeuri reciclabile, iar bicicleta a fost câștigată de Ionut Pop din cls. A 7-a cu 800 de kg de deșeuri colectate selectiv!
– La Școala Gimnazială din Chiuza s-au colectat 2,1 tone de deșeuri reciclabile, iar marele premiu a fost câștigat de Cosmin Chiș din cls a 8-a cu 363 kg adunate!
– La Școala Gimnazială Budacu de Sus s-au colectat 3,6 tone, iar bicicleta a fost câștigată de Andreas Ionuț Cocos cu o cantitate de 1,15 tone!
– La Școala Gimnazială din Petriș s-au colectat 1 tonă de deșeuri reciclabile, iar câstigătorul bicicletei a fost desemnat elevul Radu Deluț Cristian cu o cantitate de 132 kg.

Felicităm și mulțumim profesorilor care s-au implicat în organizarea acestui concurs școlar care aduce atâta bucurie în rândul elevilor și mulțumim și TeraSteel – partenerul nostru în proiecte de educație pentru protecția mediului.

A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud

SPUNE-TI PAREREA