O descoperire bizară a fost făcută într-o clădire abandonată din Livezile, în timpul unor lucrări de verificare la structura de rezistență.

Este vorba de clădirea fostei școli din Livezile, clădire cumpărată de liderul PMP, Ionuț Simionca. În structura clădirii au fost găsite oseminte umane vechi, care urmează să fie analizate.

Câteodată, viaţa te pune în nişte situaţii absolut incredibile. În primă instanţă, nu ştii cum să reacţionezi.
Asta mi s-a întâmplat mie astăzi. Vă spun şi vouă o poveste neverosimilă.
În urmă cu ceva ani, am cumpărat clădirea abandonată a şcolii din comuna Livezile. Aici, învăţasem eu în copilăria mea.
Relativ recent, m-am decis să o consolidez şi renovez. Am apelat la o firmă de construcţii în acest sens. Astăzi, în timp ce verificau structura de rezistenţă a planşeului, muncitorii au descoperit rămăşiţe umane vechi de aproximativ 100 de ani.
Evident, am urmat urgent căile legale şi am luat legătura cu autoriăţile cărora le-am comunicat despre descoperirea ciudată făcută.
Chiar îmi doresc foarte mult să văd dacă pot fi identificate persoanele în cauză, pentru că am sentimentul că este o parte de istorie importantă pe care echipa de construcții a găsit-o dintr-o întâmplare.
Vă mărturisesc că acest eveniment m-a marcat şi mi-a adus în minte acea idee a romanilor antici: «memento mori»“, a relatat Ionuț Simionca pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA