Tone întregi de deșeuri reciclabile s-au colectat la mai multe școli din Bistrița-Năsăud care au participat la concursul școlar „Reciclezi pentru viitorul tău” – ediția a 5-a.

La Școala Gimnazială Leșu s-au colectat 5 tone de deșeuri reciclabile, iar bicicleta a fost câștigată de Ionut Pop din cls. A 7-a cu 800 de kg de deșeuri adunate!
La Școala Gimnazială din Chiuza s-au colectat 2,1 tone de deșeuri reciclabile, iar marele premiu a fost câștigat de Cosmin Chiș din cls a 8-a cu 363 kg adunate!
La Școala Gimnazială din Budacu de Sus s-au colectat 3,6 tone, iar bicicleta a fost câștigată de Andreas Ionuț Cocos cu o cantitate de 1,15 tone!
La Școala Gimnazială din Petriș s-au colectat 1 tonă de deșeuri reciclabile, iar câstigătorul bicicletei a fost desemnat elevul Radu Deluț Cristian cu o cantitate de 132 kg.

Alți 80 de copii din aceste 4 școli s-au bucurat de premii constând în boxe portabile și căști audio – premii oferite de Supercom și ADI deșeuri Bistrița-Năsăud, iar marele câștig din acest concurs este faptul că toate comunitățile locale participante au devenit mai curate, au învățat despre colectarea selectivă a deșeurilor și au contribuit în efortul nostru de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

Mulțumim profesorilor care s-au implicat alături de noi în acest proiect precum și partenerilor noștri de la Terasteel pentru susținerea proiectelor educaționale“, a transmis ADI Deeșeuri Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA