Candidatul Alianței Dreapta Unită, Ionuț Simionca, s-a aflat recent la un eveniment al fermierilor, desfășurat la Cormaia, orașul Sângeorz-Băi. Acesta și-a exprimat susținerea față de fermieri și spune că va acorda facilități celor ce vor să se întoarcă acasă din străinătate.

Am participat cu mare plăcere la festivalul de la Cormaia, în Sângeorz Băi, un eveniment al fermierilor la care aceștia și-au prezentat produsele tradiționale, unele unice în Europa.
Am fost mereu alături de ei și, în mandatul meu de deputat, i-am invitat să își prezinte produsele în Parlament. Mi-au povestit că doresc să își vadă acasă copiii plecați în străinătate, să transmită generațiilor viitoare meseria și tradițiile moștenite din familie.
Îi susțin necondiționat pe fermieri și, ca președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, voi promova facilități pentru reîntoacerea acasă bistrițenilor plecați la muncă în Occident.
În 9 iunie, Ionuț Simionca președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
Votați candidații Alianței Dreapta Unită pentru că județul nostru merită Un Nou Început“, a transmis Ionuț Simionca.

Material electoral comandat de PMP, filiala Bistrița-Năsăud – parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei Publicat/executat de IKON AGENCY SRL CMF 21240022

SPUNE-TI PAREREA