Un bărbat a murit, în această dimineață, surprins de un mal de pământ, în timp ce se afla pe șantierul unei străzi din Bistrița pe care se efectuează lucrări. Accidentul a avut loc pe strada Tărpiului, bărbatul fiind prins sub malul de pământ până la nivelul toracelui.

La locul solicitării au fost direcționate de urgență un echipaj de descarcerare grea, containerul Multirisc, o autospecială de stingere pentru transport personal și o autospecială cu materiale și accesorii specifice, necesare în astfel de misiuni de extragere a persoanelor din medii ostile vieții.

Conform informațiilor transmise Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost surprins de un mal de pamant pana la nivelul toracelui. A fost găsit inconștient de către echipajele de intervenție și extras prin proceduri specifice în mai puțin de 15 minute.

A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, organismului bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit sa ii declare decesul la locul solicitării.

 

SPUNE-TI PAREREA