Erik Ștefoi, tânărul care și-a pierdut viața fulgerător, la doar 16 ani, într-un accident de mașină, a fost condus pe ultimul drum. Sute de oameni s-au adunat joi la priveghiul său, dar și mai mulți au fost prezenți azi când acesta a fost condus, cu multă durere, pe ultimul drum. Băiatul era pasionat de ATV-uri și motoare, așa că dorința părinților a fost ca, în memoria lui, mai mai mulți tineri să tureze motoarele și să formeze un convoi de ATV-uri.

Reamintim că șapte tineri au ajuns la spital și un băiat a murit, marți seara, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum forestier care leagă localitatea Petriș de Dealul Negru.

Tânărul care se afla la volan avea doar 16 ani și a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viața. În cursul serii de marți, mai mulți tineri s-au adunat în fața Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru a-l plânge pe acesta, dar și pentru a fi alături de cei răniți în accident.

Băiatul care și-a pierdut viața este Erik Ștefoi, fiul Laviniei și al lui Gabi Ștefoi , care sunt șoferi de TIR și erau plecați într-o cursă prin Europa. Acesta era elev la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița și deținea un permis de categoria B1 are se poate obține la 16 ani.
El a profitat de lipsa părinților și a luat o mașină cu care și-a scos prietenii la plimbare pe Dealul Negru. Din păcate, distracția s-a terminat tragic pentru el și pentru alți tineri care au fost grav răniți în accident. Părinții lui au fost șocați de vestea primită și s-au întors în țară cu sufletele zdrobite de durere, pentru a-și vedea fiul în sicriu. Întreaga comunitate le-a transmis mesaje de încurajare, în aceste zile.

În urma accidentului petrecut marți, a fost activat planul roșu de intervenție, iar personalul de la spital a fost chemat de la domiciliu pentru a se ocupa de răniți. Toți cei șapte tineri aflați în mașina condusă de Erik au rămas internați în spital, unele victime fiind în stare foarte gravă. Cinci pacienți au rămas internați la secțiile Chirurgie generală și ORL ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și în acest moment starea lor de sănătate este stabilă.

Două adolescente în vârstă de 17 ani au fost transferate la secțiile clinice de Chirurgie și Ortopedie pediatrică din cadrul spitalelor clinice de urgență pentru copii din Cluj-Napoca și Timișoara.

 

1 COMENTARIU

  1. ” Puiutzu lu tata ” … din GENERATIA FACEBOOCK … ! Dumnezeu sa-l odihneasca in buna pace si ” aviz cocoseilor ” … fara astampar !

SPUNE-TI PAREREA