Candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, promite că, în mandatul său, tinerii vor ieși din școală cu o meserie și cu un contract de muncă.

„Le mulţumesc antreprenorilor bistriţeni care m-au primit cu multă căldură şi prietenie pentru a discuta despre dezvoltarea judeţului nostru după alegerile din 9 iunie.
Elementul central al discuţiei noastre a fost cel legat de criza forţei de muncă.
În acest context, am reamintit faptul că unul dintre angajamentele mele din programul de guvernare judeţeană pentru Bistriţa – Năsăud ţine tocmai de contruirea, printr-un parteneriat încheiat între Consiliul Județean, unități de învățământ și operatori economici din județ, a unui campus de învățământ profesional dual.
Tinerii vor ieși din școală cu o meserie și cu un contract de muncă.
Pentru a-și pregăti forța de muncă, operatorii economici asigură pregătirea practică a elevilor, bursă la nivelul celei acordate din fonduri publice și acoperă alte cheltuieli pentru formarea de calitate a elevilor.
În Regiunea Nord-Vest, Bihorul și Clujul au câștigat proiecte pentru învățământ dual pe fonduri europene.
În acest fel, tinerii, cu un contract de muncă la absolvire, nu vor mai fi nevoiți să plece în țări străine pentru a-și face un rost în viață“, a transmis Ionuț Simionca.

Material electoral comandat de PMP, filiala Bistrița-Năsăud – parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei Publicat/executat de IKON AGENCY SRL CMF 21240022

SPUNE-TI PAREREA