Gabriel Lazany, candidatul PSD la Primăria Bistrița, are un proiect menit să vină în sprijinul familiilor tinere și să ofere o soluție sigură și educativă pentru copii, pe durata vacanței de vară. Proiectul „Tabăra de acasă” își propune să transforme școlile și terenurile de sport în centre cu activități de vară, sub supravegherea profesorilor și a altor specialiști din comunitate.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă familiile tinere este supravegherea copiilor pe timpul celor două luni de vacanță de vară. Părinții trebuie să aibă posibilitatea de a-și lăsa copiii într-un loc sigur și familiar. Venim în sprijinul tuturor deschizând școlile și terenurile de sport pe perioada verii,” a declarat Gabriel Lazany.

Proiectul „Tabăra de acasă” include următoarele măsuri principale:

  1. Deschiderea școlilor și terenurilor de sport pe perioada vacanței. Aici, elevii vor avea acces la diverse activități educative și recreative.
  1. Vouchere valorice pentru cadrele didactice voluntare: Profesorii care doresc să participe voluntar la acest program vor primi vouchere valorice ca recompensă pentru timpul și efortul lor.
  2. Colaborare cu antrenori, artiști și îndrumători locali. Aceștia vor organiza și desfășura activități variate, de la sport și artă, până la ateliere de dezvoltare personală.
  3. Eliminarea unei griji majore pentru părinți: Prin acest proiect, părinții vor avea liniștea că, în timp ce sunt la muncă, copiii lor se află într-un mediu sigur, antrenant și educativ.

Comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Realizat de IKON AGENCY SRL/ Codul de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

SPUNE-TI PAREREA