Șapte tineri cu vârste între 17 și 18 ani au fost răniți, și un adolescent de 16 ani a murit, în urma unui accident rutier petrecut marți seara pe un drum forestier între localitatea Petriș și zona Dealul Negru. În urma accidentului, a fost activat planul roșu de intervenție, iar personalul de la spital a fost chemat de la domiciliu pentru a se ocupa de răniți.

Două adolescente în vârstă de 17 ani au fost transferate la secțiile clinice de Chirurgie și Ortopedie pediatrică din cadrul spitalelor clinice de urgență pentru copii din Cluj-Napoca și Timișoara.

Cei șapte pacienți policontuzionați în urma accidentului rutier de ieri din localitatea Petriș – 3 fete (cu vârste de 17 ani) și 4 băieți (doi cu vârste de 17 ani și doi cu vârste de 18 ani) – au primit îngrijiri medicale specifice în cursul nopții în Unitatea de Primire a Urgențelor.
În urma investigațiilor clinice și paraclinice, echipa medicală pluridisciplinară a decis transferarea la secțiile clinice de Chirurgie și Ortopedie pediatrică din cadrul spitalelor clinice de urgență pentru copii din Cluj-Napoca și Timișoara a două dintre tinere, care au suferit multiple traumatisme și fracturi.
Ceilalți cinci pacienți au rămas internați la secțiile Chirurgie generală și ORL ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și în acest moment starea lor de sănătate este stabilă. Beneficiază de tratamentul și îngrijirile medicale necesare“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Cine era tânărul care și-a pierdut viața în accidentul de la Petriș

 

În ce stare au ajuns la spital tinerii răniți în accidentul din Petriș. A fost suplimentat personalul medical prin chemare de la domiciliu

Un tânăr a murit și alți șapte au fost grav răniți într-un accident în Petriș. A fost activat planul roșu de intervenție! (FOTO)

 

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA