Șapte tineri au ajuns la spital și un băiat a murit, marți seara, în urma unui accident rutier petrecut pe un drum forestier care leagă localitatea Petriș de Dealul Negru.

Tânărul care se afla la volan avea doar 16 ani și a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viața. În cursul serii de marți, mai mulți tineri s-au adunat în fața Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru a-l plânge pe acesta, dar și pentru a fi alături de cei răniți în accident.

Băiatul care și-a pierdut viața este Erik Ștefoi, fiul Laviniei și al lui Gabi Ștefoi , care sunt șoferi de TIR și erau plecați într-o cursă prin Europa. Acesta era elev la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița și deținea un permis de categoria B1 are se poate obține la 16 ani.
El a profitat de lipsa părinților și a luat o mașină cu care și-a scos prietenii la plimbare pe Dealul Negru. Din păcate, distracția s-a terminat tragic pentru el și pentru alți tineri care au fost grav răniți în accident.

Pe paginile părinților, devastați de aceată veste, au început să curgă mesajele de condoleanțe:

Gaby Ștefoi și Stefoi Lavinia cu inima plină de durere și compasiune, vreau să îmi exprim cele mai sincere condoleanțe pentru pierderea suferită. Niciun părinte nu ar trebui să treacă prin durerea de a-și pierde copilul, și nu există cuvinte care să aline cu adevărat o astfel de rană.
Erik Stefoi a fost un elev minunat, pe care știți ca l-am admirat și l-am iubit foarte mult și invers. A lăsat în urmă amprente de neșters în inimile tuturor.
Vreau să știți că nu sunteți singuri în această perioadă grea. Suntem alături de voi, cu gânduri de mângâiere și sprijin.
Să ne amintim de Erik cu dragoste și respect, păstrând vie amintirea sa.
Copil bun, mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ai făcut-o! Te iubim. Fii iubit de îngeri!“, a scris Oltean Mădălina pe pagina Laviniei Ștefoi.

Citește și:

Un tânăr a murit și alți șapte au fost grav răniți într-un accident în Petriș. A fost activat planul roșu de intervenție! (FOTO)

În ce stare au ajuns la spital tinerii răniți în accidentul din Petriș. A fost suplimentat personalul medical prin chemare de la domiciliu

 

 

1 COMENTARIU

  1. ” Puiutzu lu tata „… ! Fiti siguri ca tata-so l-a invatzat si l-a lasat la volan de mai multe ori… si nu doar la volanul unei ” taraboantze „… ! Asta-i generatia faceboock ! Dumnezeu sa-l odihneasca in buna pace si ” cocoseii viteji… ” sa ia aminte … !

SPUNE-TI PAREREA