Șapte tineri au ajuns în această seară la spital în urma unui grav petrecut pe un drum forestier între Petriș și Dealul Negru.
Mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar șoferul, un adolescent de doar 16 ani, a murit pe loc.
Ceilalți șapte adolescenți aflați în mașină au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde personalul medical a fost suplimentat pentru a se ocupa de cazuri.

„În urma accidentului rutier petrecut în localitatea Petriș, la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduși șapte tineri (cu vârste de 17 ani, respectiv 18 ani), prezentând multiple traumatisme.
În acest moment, pacienții sunt conștienți, cooperanți, stabili din punct de vedere hemodinamic și respirator și sunt în curs de stabilizare și investigare.
La nivelul spitalului a fost activat Planul Alb de Cod Galben, a fost suplimentat personalul medical prin chemare de la domiciliu, astfel că pentru fiecare din cei șapte pacienți s-a constituit câte o echipă medicală care monitorizează cazul“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

1 COMENTARIU

 1. Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Aceste Video-uri Despre Medicină, Până La De Final, Și Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume, Poate În Acest Fel Politicienii Vor Face Investiții În Modernizarea Și Construcția De Spitale Și Facultăți De Medicină În România, Tot Odată Șpaga Trebuie Să Dispară Definitiv Din România, Adică Să Nu Mai Existe Șpagă În Spitalele Din România, I-ar Doctorii Și Doctorițele Să-Și Cunoască Meseria La Perfecție, I-ar În Acest Fel România Devine O Țară Mai Bună, Deoarece Lumea S-a Saturat De Criminali Și Criminale Pe Medicină; La Pușcărie Cu Criminalii Și Criminalele Pe Medicină.

  Mai Mult De Atât Doctorii Și Doctorițele Ar Trebuii Să Știe Să Opereze Oameni Și Copii Și Să Vindece Oameni Și Copii, Adică Doctorii Și Doctorițele Trebuie Să Știe Și Practică Pe Lângă Teorie, La Fel Și Farmaciștii Și Farmacistele Să Știe Și Practică Pe Lângă Teorie.

  România Are Nevoie De Mulți Medici Buni, Nu De Criminali Și Criminale Pe Medicină Care Omoară Oameni Și Copii, În Loc Să Vindece Oameni Și Copii !

  Mai Mult De Atât Șpaga Trebuie Să Dispară Definitiv Din România:

  https://youtu.be/dI1d9eLJV4o?si=C5ptHUbKg74ohc-F

  https://m.youtube.com/watch?v=vBZocDYVR6Q

  https://youtu.be/imUtFmlRsQE?si=ioGjLZzl5aNhvbIh

  Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

SPUNE-TI PAREREA