UPDATE: Conform informațiilor transmise de ISU BN, echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării 9 persoane dintre care 8 au fost implicate în accidentul rutier soldat, din păcate, cu decesul unui tânăr , găsit cu leziuni incompatibile cu viața.

Celelalte persoane, implicate în accidentul rutier au fost preluate de echipajele medicale, stabilizate și evacuate la UPU SMURD Bistrița:


Echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat o victimă cod roșu, un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud – o victimă de sex masculin, cod galben, un echipaj de prim ajutor SMURD – o victimă, sex feminim, cod galben, autospeciala de transport victime multiple – două victime sex masculin, cod verde; o victimă, sex masculin, cod verde, respectiv o victimă, sex masculin cod galben. Conform sursei citate, vitimele aveau, aproximativ, între 17 și 19 ani.

A noua persoană găsită la locul accidentului a fost persoana care a acordat primul ajutor victimelor, respectiv a solicitat intervenția echipajelor de specialitate.

ISU Bistrița-Năsăud a pus la dispoziție un microbuz pentru transportul de la UPU SMURD Bistrița la locul accidentului a personalului unității medicale: 3 medici și 2 asistenți medicali.

Planul Roșu de Intervenție pentru județul Bistrița-Năsăud a fost dezactivat la ora 21.35.

La volan, un tânăr de 16 ani

În accident a fost implicată o singură mașinăm, în care se aflau toți cei opt tineri. La volanul mașinii se afla un tânăr de 16 ani, care a și murit în urma impactului.

În această seară, echipaje din cadrul Serviciului Rutier și Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident, produs pe raza localității Petriș.
Din primele date, un autoturism care circula pe un drum de exploatare forestieră care face legătura între Petriș și Dealul Negru, condus de un tânăr de 16 ani din Bistrița, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului de 16 ani și rănirea altor șapte persoane care se aflau în autoturism.
Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul“, a transmis IPJ BN.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Pompierii militari intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Petriș. Din primele informații, în accidentul rutier sunt implicate 8 persoane, dintre care 6 sunt copii.

Un adult este inconștient. La caz au fost direcționate două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor), autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. La nivelul județului Bistrița-Năsăud a fost activat Planul Roșu de Intervenție, a transmis ISU BN!

 

SPUNE-TI PAREREA