Un bărbat a fost găsit mort, în această după-amiază, într-o mașină parcată pe strada Grănicerilor din Bistrița. Conform unor martori, acesta ar fi fost văzut zăcând în mașinî încă de azi dimineață, dar lumea a crezut că doarme.

Echipajele de intervenție au fost chemate în această după amiază pentru a vedea în ce stare se află bărbatul. Autoturismul a fost spart, pentru a-l scoate pe bărbat din mașină.

Persoană găsită inconștientă într-o mașină pe strada Grănicerilor din municipiul Bistrița. Echipajele de intervenție au început aplicarea protocolului de resuscitare“, a informt ISU BN în jurul orei 17.00. Din păcate, bărbatul nu mai avea semne vitale.

Polițiștii au început o anchetă pentru a afla identitatea bărbatului și circumstanțele în care și-a pierdut viața.

„Astăzi, 20 mai, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în municipiul Bistrița, o persoană se află în stare de inconștiență.

La fața locului, în interiorul unui autoturism, parcat în apropierea unui imobil, a fost identificat un bărbat de 52 de ani din Bistrița care, din nefericire, era decedat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului“, a informat IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA