Candidatul Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a reacționat după ce recent au apărut în mediul online machete electorale plătite de Robert Sighiartău în care acesta se află alături de membri ADU.

Când în viața ta nu ai muncit pentru nimic și ai primit totul de-a gata, atunci când ești disperat, crezi că poți să furi munca altora.
Când, în goana disperată după voturi, tu, mare PNL-ist, ajungi să plătești promovare pe Facebook cu poza ta și a candidaților noștri din Alianța Dreapta Unită, asta e dovadă de lipsă de caracter.
Robert Sighiartău, faptul că încerci să păcălești oamenii și să te urci pe munca altora pentru a o fura nu arată decât că, în ultimii ani petrecuți la București, te-ai desprins de valorile creștine și ai devenit un ipocrit, un mincinos, un om lipsit de onoare“, a transmis Ionuț Simionca.

Material electoral comandat de PMP, filiala Bistrița-Năsăud – parte a Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei Publicat/executat de IKON AGENCY SRL CMF 21240022

 

 

SPUNE-TI PAREREA