Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 52 de ani din Tărpiu care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații ce ar putea să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Astăzi, 11 mai, polițiștii din Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în dimineața de 9 mai a.c., fratele ei, FERATOVICI FLORIAN, a plecat de la domiciliu, cu bicicleta, spunând ca plecă la Bistrița și nu a mai revenit.

La data plecării acesta purta un tricou de culoare crem, blugi de culoare albastră și pantofi sport, de culoare crem. Pe cap purta o șapcă de culoare neagră cu cozoroc.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,73 m, greutate de aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr șaten, cu început de calviție.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

SPUNE-TI PAREREA